Meta
Deutsch francais english Hoe bereikt u Weefgetouwen Meta?
Home >

     Grotere kaart weergeven
Houtwerkplaats META
Jan Van den Bossche
Spillemansstraat 8
2140 Borgerhout (Antwerpen-België)
tel/fax 03 271 06 36
of vanuit het buitenland 0032 3271 0636
email info@weefgetouwenmeta.be

De Spillemansstraat in Borgerhout is een zijstraat van de Gitschotellei en is gelegen buiten de ring rond Antwerpen in de buurt van het Boelaerpark.


Vanuit het station van Berchem     zie plan
Aan de noordkant van het station (stationsplein) neem je tram 4 (richting Silsburg) of 9 (richting Eksterlaar). Eén halte rijd je voorbij, aan de tweede halte stap je af ter hoogte van een Kredietbank op de Gitschotellei (te voet kan ook: ongeveer 1 km). Je steekt de straat over en de volgende zijstraat links is dan de Spillemansstraat.

Vanuit de richting van Hasselt of Turnhout     zie plan
Volg de a13 (E313) tot het rondpunt van Wommelgem, rij er daar af en volg het rondpunt terug onder de autosnelweg richting Mortsel. Volg deze baan (Autolei, R11) ongeveer 1,9 km tot het derde kruispunt met verkeerslichten (met een Carrefour op de hoek). Ga daar rechtsaf richting vliegveld (Deurne Zuid). Volg deze straat ongeveer 2 km, zo beland je op de Gitschotellei. Bij de derde verkeerslichten heb je een park aan je rechterhand. Ga daar nog rechtdoor, de tweede straat rechts is dan de Spillemansstraat.

Vanuit de richting van Mechelen, Brussel     zie plan
Volg de E19 door de Craeybeckxtunnel, volg daar richting Nederland, Hasselt. Je komt dan op de ring rond Antwerpen terecht, daar moet je de (eerste) afrit Borgerhout nemen. Op de dwars baan ga je rechtsaf (Luitenant Lippenslaan), volg deze 200 m tot de eerste verkeerslichten en sla daar rechtsaf (Dokter Van de Perrelei). Volg deze straat, aan het rondpunt rechtdoor. Verder heb je op je linkerkant een park, aan de eerste verkeerslichten ga je rechts (Gitschotellei), de tweede straat rechts is de Spillemansstraat.

Vanuit de richting van Boom, Brussel
Volg de Boomse steenweg (a12) tot in Wilrijk. Als je van de viaduct afrijdt, houdt dan rechtsaan ( je rijdt via de tunnel naar de ring).Op de ring neem je de tweede afrit Borgerhout, dit is afrit Borgerhout. Zie verder de uitleg hier juist boven.

Vanuit de richting van Gent
Volg de E17 door de Kennedytunnel. Volg de ring rond Antwerpen tot afrit Borgerhout. Zie verder de uitleg hier boven.

Vanuit de richting van Breda of Bergen op Zoom
Volg de E19 (vanuit Breda) of de a12 (vanuit Bergen op Zoom) tot op de ring rond Antwerpen. Op de ring neem je afrit Borgerhout. Op de dwarsbaan ga je linksaf (Luitenant Lippenslaan), volg deze 250 m tot de tweede verkeerslichten (de eerste verkeerslichten liggen aan het kriuispunt om terug de ring op te rijden). Sla daar rechtsaf (Dokter Van de Perrelei). Volg deze straat, aan het rondpunt rechtdoor. Verder heb je op je linkerkant een park, aan de eerste verkeerslichten ga je rechts (Gitschotellei), de tweede straat rechts is de Spillemansstraat.